Cosystyle

Generelle oplysninger

Cosystyle ApS
CVR-nr. 33862741
Adresse: Lillehammervej 35, 8600 Silkeborg
info@cosystyle.dk
Tlf. 61308906

 

Der må tages forbehold for trykfejl, farveforskelle og udsolgte varer på webshoppen.

 

Betaling

Betalingen bliver først trukket på dit betalingskort, når varen bliver afsendt fra lageret.

Køb kan kun foretages i danske kroner og alle priser er inkl. moms.

Ved bankoverførsel, check el. lign., er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

 

Levering
Vi bruger Coolrunner/DAO til levering i Danmark. Varen bliver leveret på din hjemmeadresse. Prisen er kr. 39,- Fragtfri levering ved køb over kr. 500,-

Vi bruger Coolrunner/DAO til levering i Europa. Varen bliver leveret på din hjemmeadresse. Prisen er kr. 69,- Fragtfri levering ved køb over kr. 699,-

Leveringstiden er 2–5 dage.

Kontakt os på info@cosystyle.dk vedrørende priser udenfor EU.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte kundeservice på info@cosystyle.dk eller på tlf. 61308906. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.)

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 90,00

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

1.  Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået tydeligt personligt præg,

  1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til din bankkonto,  medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Cosystyle Aps, Lillehammervej 35, 8600 Silkeborg.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Bemærk at reklamationsretten ikke dækker, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Guld- eller sølvtilbehøret på taskerne er en legering og kan med tiden blive slidt, hvorfor dette ikke er reklamationsberettiget.

Varen sendes til:
Cosystyle Aps, Lillehammervej 35, 8600 Silkeborg.
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Gerne send en mail til vores kundeservice på info@cosystyle.dk.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Cosystyle Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på cosystyle.dk er Philip Seifert Eliasen.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Cosystyle Aps, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@cosystyle.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Philip Seifert Eliasen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@cosystyle.dk.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 01.02.2020