Cosystyle

En Cosystyle crossover taske findes i flere varianter og størrelser. Vi har den store model Milano. Den mellemste model Barcelona og de mindre modeller, som er Skagen og Tokyo. Milano og Barcelona er designet med flere forskellige rum, som giver dig en yderst funktionel crossover taske.
Der stilles langt større krav til at designe en crossover taske. Da det er en skulderrem der skal bære tasken, er det yderst vigtigt at konstruktionen kan holde. Alle ved, at der alt for ofte kommer lidt for mange ting ned i tasken, og det kræver en god solid opbygning, således at den ikke går i stykker. Fæstningspunkterne skal placeres rigtigt, så der er elegance, men stadigvæk balance i det enkelte produkt. Skulderremmen er også vigtig at få lavet på den rette måde. Den skal ofte bære meget og bliver derfor ekstra forstærket indvendig. Syningerne skal også udføres med ekstra forstærkninger, for at kunne holde i mange år. Karabinhagerne og det andet metal, der bruges til at fabrikere en crossover taske, er blevet testet til at kunne holde til mange års brug, uden at gå stykker. Skindet vi bruger til disse modeller er primært kalve- og lammeskind. Det er vigtigt at skindet også kan holde til at blive brugt. Derfor må man under produktionen af den enkelte crossover taske, sikre sig at der ikke er skader eller tynde steder på skindet, før det bliver skåret ud. Når stykkerne er skåret ud i hånden, er det langt nemmere at kontrollere disse ting, vi oplever derfor ikke disse problemer, med vores produkter, som vi kan hører rigtig mange andre producenter har, når de får deres produkter fremstillet på maskiner.
Hos Cosystyle udvikler og designer vi kun kvalitetstasker, og du vil altid kunne finde den perfekte crossover taske, der passer til dig. Du kan se mere til vores mange forskellige tasker i vores webshop.