Cosystyle

Cosystyle mobiltaske er designet til dig, der har brug for en lille, smart og funktionel taske. Der er plads til din smartphone, penge og kort mv. Skind og farvesammensætning er med til at gøre vores mobiltaske til noget helt unikt. Der produceres ofte meget få styk i hvert slags skind. Dette er for at bevare det unikke og vide, at man ikke møder en veninde med samme taske. Foret er omhyggeligt udvalgt, så det matcher skindets struktur og farver. Mobiltaskerne bliver produceret i kalve- gede- og lammeskind og er altid håndlavet. Læderet er af høj kvalitet og bliver nøje udvalgt, så vores kunder har glæde af mobiltasken i mange år. Cosystyle`s modeller ”Skagen” og ”Tokyo” mobiltasker er ret hurtigt blevet vores varemærke. 

Det, der har været meget vigtigt for os at prioriterer, er at det er nemt og hurtigt at få fat i sin smartphone, når den ringer. Da der er stor forskel på størrelserne af de forskellige smartphones, har vi derfor afprøvet de forskellige modeller fra bl.a. Samsung, Huawei, Apple, Alcatel, Sony og Microsoft, for at være sikker på at de passer ned i taskerne. Desuden har vi været meget opmærksomme på, at rigtig mange kunder har valgt at beskyttet deres smartphone, med bl.a. covers af forskellige tykkelse. Dette gør naturligvis, at telefonen fylder mere, og det har vi også taget højde for i vores designs.

Vi designer og udvikler hele tiden, og som årene er gået er flere styles kommet til. Vi arbejder hele tiden på at udvikle nye modeller af vores populærere mobiltasker. Vi oplever meget ofte at vores kunder bliver så glade for deres mobiltaske, at de efterfølgende vender tilbage og køber en ekstra mobiltaske. Mange kunder vælger også at købe flere mobiltasker, for at have et udvalg af netop de farver der matcher deres garderobe. Det er en fremragende mulighed for at give det sidste pift til det tøj, man allerede har.