Cosystyle

Cosystyle anvender kun kvalitets skind til alle skindtasker i vores sortiment. Skind er et naturligt produkt, som bliver anvendt til tøj, sko og tasker. Skindet bliver ofte mere smukt med tiden, jo mere det bliver brugt, jo mere patina får det, hvilket ofte gør at en skindtaske bliver svære at udskifte.

Dette gør det til et spændende materiale at arbejde med. Lammeskind, som en del af vores taske er produceret i, er en blød og smidig skindtype. Det har en glat og smuk overflade, og du får oplevelsen af luksus og kvalitet. Kalveskind som vores lidt større tasker produceres i udstråler styrke og holdbarhed. Overfladen er enten glat eller med let struktur.

Kalveskind bliver brugt, når vi ønsker at lave et lidt mere råt udtryk. Gede- og fåreskind er små smukke og unikke skind. Vi anvender dem primært med pels, da det giver en skindtaske et look af nuancer og individualitet. Hvert skind har sine særpræg fra naturens hånd, og præcis dette ønsker vi hos Cosystyle at fremelske, når vi skaber en skindtaske. Der kan være uligheder, huller og mærker i skindene. Netop dette vælger vi at bruge i vores designs, så skindtaskerne fremstår individuelle. Når man mixer skindtyper, får man et unikt look.

Disse forskellige særpræg i skindet giver mange muligheder, disse muligheder er det der bliver fokuseret på, når Cosystyle designer og sammensætter hver enkelt skindtaske. Skindet er som oftest bearbejdet. Det er garvet, vasket og indfarvet. Ligesom med sko skal du passe godt på din skindtaske. Tør den af med fugtig klud og giv den gerne en imprægnering, så beskytter du den mod vind og vejr. Råt, naturligt ikke behandlet skind kræver en imprægnering der kan beskytte mod vand. På den måde passer du godt på skindet og du kan have din skindtaske i rigtig mange år.