Cosystyle

En skuldertaske fra Cosystyle kan bruges til lidt af hvert. Den er anvendelig til mange praktiske formål. Mange af vores kunder bruger vores Pisa model til deres arbejde og andre bruger den til skole, uddannelse mv. Den er rummelig nok til det meste og har nogle rum med lynlåse, således at man kan have småting, som nøgler, læbestift og andre nødvendigheder bliver gemt af vejen. I det store rum er der plads til både computer, ipad og hvad du ellers har brug for i en travl hverdag. For dem der skal ud og dyrke motion i fitnesscenteret eller lignende, er der plads til skiftetøj og sportssko. Cosystyle´s anden store skuldertaske, model Lima, er en shopper, men rigtig mange studerende bruger den som skoletaske. Der er nemlig rigelig plads til computer og bøger. Andre kunder bruger den til arbejde af samme grund.

Den er praktisk og er nem at tage på skulderen. Skulderremmen er designet, så den er behagelig at have på skulderen med præcis den rette længde. Der stilles store krav til materialerne, til disse produkter, da der er en tendens til at taskerne bliver overfyldt. Derfor udvælges og granskes alle skind, der bliver brugt i produktionen. En skuldertaske fra Cosystyle er naturligvis håndskåret og håndsyet. De er produceret i veludvalgt gede- og kalveskind. Kombinationerne af farver, strukturer og skindtyper, er nærmest uendelige. Foret der bruges er også specielt udvalgt, sådan at det passer optimalt i den enkelte skuldertaske. Ved udvælgelsen, lægger vi vægt på slidstyrke og ikke mindst mønstre og farvekombinationerne. Alt design

Det hele skal passe sammen, ned til mindste detalje. Derfor er hvert eneste eksempler af vores skuldertasker, en fornøjelse at se og eje. Der findes kun meget få af hver skuldertaske, faktisk findes der de fleste gange kun et eneste eksemplar, hvilket giver kunderne mulighed for at have deres helt egen stil.